Hlavní obsah

Nejkrásnější muž světa José Parades je v České republice

Novinky, Petr Mráček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do České republiky dorazil vítěz soutěže o nejkrásnějšího muže světa Mister International José Parades z Venezuely, kterému je 29 let.

Foto: archív Muž roku

José Parades

Článek

V České republice navštíví páteční finále soutěže Muž roku, dále pojede na hrad Křivoklát, dorazí do domova důchodců v Náchodě, v programu má prohlídku Poslanecké sněmovny, kde ho přijme poslankyně Soňa Marková (KSČM)  José Parades se těší na ochutnání piva, které pro něj připravili v Náchodě.

Jeho první zastávka byla hned v úterý 19. srpna v Tančícím domě, kde se pokochal pohledem na celou Prahu.

Jako jediný vítěz v historii má přítelkyni, se kterou chodil již před vyhlášením soutěže. "Hodně cestuji, takže stejně s přítelkyní se vidíme jednou za několik měsíců, pochází z Venezuely," řekl Parades.

"Jsem velmi rád, že každý rok můžeme přivítat vítěze mezinárodní soutěže Mister International, a těší mě, že i čeští uchazeči jako je Martin Gardavský, či Antonín Beránek jsou úspěšní ve světě modelingu či na zahraničních soutěžích," řekl pořadatel akce David Novotný.

"Budu se snažit, aby si daný pobyt v České republice a i v Náchodě užil a poznal i řadu zajímavých míst," doplnil.

Muž roku 2011 Martin Gardavský taktéž působí v modelingu, zakázky má i v zahraničí.  "V oblasti modelingu musíte být trpělivý, příjemní a vytrvalý, a to vede k úspěchu" dodává Martin Gardavský.

Finálový večer Muž roku se uskuteční v pátek večer v Náchodě za účasti řady známých osobností ze světa modelingu i šoubyznisu: Marcely Březinové, Renaty Drössler, Evy Hruškové, Jana Přeučila a dalších.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám