Hlavní obsah

Nejkrásnější muž Jiří Kmoníček poletí reprezentovat 10 tisíc kilometrů daleko

Novinky, René Kekely

Vloni se stal nejkrásnějším českým mužem, za pár týdnů odlétá reprezentovat ČR na světovou soutěž. Proto, aby se čtyřiadvacetiletý Muž roku Jiří Kmoníček utkal s těmi největšími frajery z celého světa, se ale musí vydat 10 000 kilometrů daleko.

Foto: René Kekely

Muž roku Jiří Kmoníček nás poletí reprezentovat na Filipíny

Článek

Vydat se na Filipíny, kde se bude soutěž konat, to není jen výzva a zážitek na celý život. Souvisejí s tím i praktické věci. Třeba jako očkování před exotickými chorobami či ochrana před ostrým sluncem.  

„Přece jen letím ze zimy do tepla. Slunce je tam ostré, a tak kromě opalovacího krému jsem si pořídil i nové sluneční designové brýle. Měl bych prý možná nosit i běžné brýle na ‘doostřování’ zraku, ale to se mi zatím nechce. Když jsem byl v optice v Chomutově, tak mi ale Jana Slavíková s manželem Romanem ukázali brýle, do kterých jsem se okamžitě zamiloval, a zjistil jsem, že mi brýle vlastně docela sluší,” prozradil s úsměvem Jiří Kmoníček a udělal si tak z jisté nutnosti přednost. 

Jako každý správný chlap, který dbá na svou vizáž, chtěl, aby sluneční brýle byly nejenom funkční a praktické, což je u nich to nejpodstatnější, ale i slušivé.

„Jsou super, dají se u nich měnit sklíčka, dokonce i za čirá, která bych mohl nosit, abych viděl lépe na počítač nebo na čtení. Ale povinnost nosit je nemám, ty stylové sluneční však nosím rád a v tom sluníčku na Filipínách je rozhodně využiji, když už ne teď u nás, kde je věčně šero,” podotkl úřadující Muž roku.

Jiří Kmoníček na sobě nyní hodně pracuje. Hubne a zároveň nabírá svalovou hmotu, denně posiluje a upravil pochopitelně stravu a celkově o sebe ještě více dbá.

Finále o nejkrásnějšího muže světa se uskuteční 24. února a podle Jiřího bude v soutěži mít asi dost silnou konkurenci. „Ale věřím si a myslím, že bych se mohl umístit na přední příčce,” dodal nejhezčí český chlapák. 

V exotické zemi se však nijak zásadně nezdrží. Už druhý den poletí zpět do Čech. Vyrovnat se tak bude muset během pár dnů hned dvakrát nejenom se sedmihodinovým časovým posunem, ale i 12hodinovým letem. „Jsem mladý, tak to asi problém nebude. Moc se tam těším, bude to zážitek a je to pro mě velká výzva," dodal Kmoníček.

Reklama

Výběr článků

Načítám