Hlavní obsah

Nejkrásnější muž Jiří Kmoníček poletí reprezentovat 10 tisíc kilometrů daleko

Novinky, René Kekely

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vloni se stal nejkrásnějším českým mužem, za pár týdnů odlétá reprezentovat ČR na světovou soutěž. Proto, aby se čtyřiadvacetiletý Muž roku Jiří Kmoníček utkal s těmi největšími frajery z celého světa, se ale musí vydat 10 000 kilometrů daleko.

Foto: René Kekely

Muž roku Jiří Kmoníček nás poletí reprezentovat na Filipíny

Článek

Vydat se na Filipíny, kde se bude soutěž konat, to není jen výzva a zážitek na celý život. Souvisejí s tím i praktické věci. Třeba jako očkování před exotickými chorobami či ochrana před ostrým sluncem.  

„Přece jen letím ze zimy do tepla. Slunce je tam ostré, a tak kromě opalovacího krému jsem si pořídil i nové sluneční designové brýle. Měl bych prý možná nosit i běžné brýle na ‘doostřování’ zraku, ale to se mi zatím nechce. Když jsem byl v optice v Chomutově, tak mi ale Jana Slavíková s manželem Romanem ukázali brýle, do kterých jsem se okamžitě zamiloval, a zjistil jsem, že mi brýle vlastně docela sluší,” prozradil s úsměvem Jiří Kmoníček a udělal si tak z jisté nutnosti přednost. 

Jako každý správný chlap, který dbá na svou vizáž, chtěl, aby sluneční brýle byly nejenom funkční a praktické, což je u nich to nejpodstatnější, ale i slušivé.

„Jsou super, dají se u nich měnit sklíčka, dokonce i za čirá, která bych mohl nosit, abych viděl lépe na počítač nebo na čtení. Ale povinnost nosit je nemám, ty stylové sluneční však nosím rád a v tom sluníčku na Filipínách je rozhodně využiji, když už ne teď u nás, kde je věčně šero,” podotkl úřadující Muž roku.

Jiří Kmoníček na sobě nyní hodně pracuje. Hubne a zároveň nabírá svalovou hmotu, denně posiluje a upravil pochopitelně stravu a celkově o sebe ještě více dbá.

Finále o nejkrásnějšího muže světa se uskuteční 24. února a podle Jiřího bude v soutěži mít asi dost silnou konkurenci. „Ale věřím si a myslím, že bych se mohl umístit na přední příčce,” dodal nejhezčí český chlapák. 

V exotické zemi se však nijak zásadně nezdrží. Už druhý den poletí zpět do Čech. Vyrovnat se tak bude muset během pár dnů hned dvakrát nejenom se sedmihodinovým časovým posunem, ale i 12hodinovým letem. „Jsem mladý, tak to asi problém nebude. Moc se tam těším, bude to zážitek a je to pro mě velká výzva," dodal Kmoníček.

Reklama

Výběr článků

Načítám