Hlavní obsah

Nealkoholický festival studentů VŠE se po roce vrací s další stage a novými kapelami

Novinky, Petr Mráček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Studenti Vysoké školy ekonomické (VŠE) ve čtvrtek 28. září už podruhé oživí pražskou kulturní scénu a ukážou, že se kromě učení a práce dovedou i bavit – a to bez alkoholu.

Foto: Petr Mráček

Other Way

Článek

V areálu kolejí na Jarově vypukne o půl jedné odpoledne festival VŠEFEST, kde vystoupí kapely studentů VŠE, představí se její studentské spolky a pro návštěvníky budou k dispozici nealko nápoje zdarma.

Po úspěchu loňské premiéry VŠEFESTu, na kterou se sešly tisíce nadšených návštěvníků, chystají studenti VŠE druhý ročník tohoto festivalu, který neobvykle prosazuje zábavu bez alkoholu. Největším lákadlem festivalu jsou pestrý a nabitý program a nealko nápoje zdarma. Akce vypukne odpoledne v den státního svátku 28. září v areálu mezi kolejemi Jarov III G a F na pražském Žižkově. Konat se bude pod širým nebem a vstup na ni bude pro širokou veřejnost a zcela zdarma.

Během odpoledne a večera stihne na VŠEFESTu na dvou pódiích vystoupit sedm studentských kapel: lonští výherci soutěže VŠE Hledá talent Other Way, její letošní výherci HighLights, mezi nové vystupující patří rock’n’rolloví Mr. Stranger, rock-metaloví Molotov Party, garage-glamoví The Drain, popové dívčí duo TBeeGirls a kapela Bio Infrakt. Z doprovodného programu stojí za to zmínit dvě divadelní představení, koncert orchestru, motivační přednášky, body zorbing, slaňování a jiné aktivity.

Na stáncích pak budou prezentovat své aktivity různé studentské spolky z VŠE, například Cashflow klub, HC Ekonom nebo divadelní spolek S bojkou v zádech. Cílem akce je totiž ukázat, že studenti VŠE zvládají kromě studia i mnoho dalších aktivit, které výrazně napomáhají ke stmelování jejich vztahů k vysoké škole a mezi sebou. Na jiných stáncích pak bude možnost ochutnat různá chutná jídla ve stylu streetfood.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám