Hlavní obsah

Národní divadlo moravskoslezké naservíruje Seznamku (přímo) v divadle

Novinky, Robert Rohál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Národní divadlo moravskoslezské v Ostravě návštěvníkům v předvánočním čase nadělí nejen nejeden kulturní zážitek, ale možná i životního partnera nebo nové známé či přátele.

Foto: Radovan Šťastný

Veronika Lazorčáková a Igor Orozovič jako hlavní protagonisté Balady pro banditu.

Článek

Už teď je pro diváky připravena novinka: Seznamka v divadle. Jak nápad vznikl, vysvětlila šéfka marketingu Eliška Nováková.

"Dát v divadle prostor pro seznámení nás napadlo podle vzoru zahraničních divadelních scén. Dlouho jsem si pohrávala s myšlenkou pravidelných seznamovacích večerů ve stylu 'každé první pondělí v měsíci balkon pro nezadané' či 'gayfriendly' večerů. Obávala jsem se však, že v České republice na takové akce ještě nejsme připraveni, navíc pořádání seznamovacích večerů v divadle chce speciální přístup a energii a také potřebné zkušenosti. Oslovili jsme proto s touto myšlenkou ostravské seznamovací agentury a ve výsledku navázali spolupráci s agenturou Seznámeni-aktivne.cz," uvedla Nováková.

Večer bude zahájen přípitkem v divadelním klubu, odkud se návštěvníci přesunou na představení. Po jeho skončení jsou účastníci opět zváni do divadelního klubu, kde mají možnost vyměnit si své dojmy i potkat herce, kteří v představení hráli.

Pro první Seznamku v divadle byla zvolena Balada pro banditu, legendární muzikál o svobodě a vzpouře, osudové lásce a zradě v režii Petera Gábora. Velkou devízou inscenace je přímo na jevišti umístěná živá kapela, která se stává nedílnou součástí strhujícího příběhu. V hlavní roli Nikoly Šuhaje uvidí návštěvníci Igora Orozoviče, jako jeho milá Eržika se představí Veronika Lazorčáková.

První Seznamka v divadle začne v úterý 18. prosince v 17.30 hodin v divadelním klubu Divadla Jiřího Myrona.

Podrobnosti na www.ndm.cz či na webu http://www.seznameni-aktivne.cz/vylety-a-vikendy/seznamka-v-divadle-balada-pro-banditu-s-navstevou-divadelniho-klubu/267/

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám