Hlavní obsah

Náraz do stromu řidička nepřežila

Novinky, Leona Roháčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu odpoledne havarovala u Březůvek Škoda Octavia. Ve vraku zemřela třiapadesátiletá řidička, o rok mladší spolujezdec utrpěl těžké zranění. Ze zdemolovaného vozu je museli vyprostit hasiči.

Foto: HZS ZLK
Článek

Nehoda se stala po druhé hodině odpoledne. "Auto vyletělo ze zatáčky, přejelo krajnici, převrátilo se na bok a narazilo do stromu," uvedl k tragédii Libor Netopil z Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje. Střecha škodovky byla zdemolovaná, řidička podle hasičů neměla šanci. Při vyproštění museli pokácet i jeden ze stromů.

Informaci potvrdil i mluvčí krajských záchranářů Petr Olšan: “Muže se středně těžkým zraněním hlavy a hrudníku jsme transportovali do Baťovy nemocnice ve Zlíně. Řidička při nárazu utrpěla zranění neslučitelná se životem.“

Nehoda a vyproštění vraku zablokovalo silnici na několik hodin silnici, policie řídila provoz kyvadlově. Příčina dopravné nehody je i nadále v šetření.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám