Hlavní obsah

Nadějní spisovatelé pokřtí elektronickou knihu

Novinky, Monika Čapková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejeden z nás měl někdy pocit, že by bylo dobré sepsat vlastní příběh. Nebo se ponořit do světa jiného. Cestovat v čase, toulat se v minulosti, vytvářet budoucnost. Nejenom o tomto se můžete dočíst v knize, která bude mít křest 14. listopadu.

Článek

Překrásné prostory Galerie GATE v Husově ulici v Praze přivítají ve středu 14. listopadu uznávané umělce, ale i jejich zatím neslavné, ale snaživé kolegy, kteří začínají se svou tvorbou prorážet do světa.

Studenti Literární akademie Josefa Škvoreckého pod vedením pedagoga tvůrčího psaní Reného Nekudy pokřtí sbírku povídek s názvem Ti, kteří kradou mango. Za kmotry půjde spisovatelka knih pro děti a mládež Ivona Březinová a spisovatel a básník Radek Malý.

Knihu vydává jedno z prvních českých výlučně elektronických nakladatelství Young Books jako první vlaštovku z plánovaného cyklu, jenž bude každoročně mapovat prvotiny absolventů kurzů tvůrčího psaní na Literární akademii. Sponzorem projektu se stala společnost Alza.cz, mimo jiné dodavatel elektronických čteček, o které si budou moci hosté akce zasoutěžit.

Přijďte od 18 hodin přeplout kilometry literárních vln a společně ukrást z nekonečného proudu inspirace právě to nejlepší, nejšťavnatější a nejoranžovější mango.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám