Hlavní obsah

Nadace naučí, jak správně pečovat o své blízké

Novinky, Dana Lipovská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nadační fond Zůstaneme doma ve spolupráci s Krajskou nemocnicí T. Bati nabízí zdarma pomoc při péči o blízké v domácím prostředí. Lektorky fondu zájemce například naučí, jak zvládnout polohování, jak provést hygienu či vybrat správné pomůcky.

Foto: Kateřina Šmolková
Článek

Setkání se uskuteční přímo na půdě zlínské nemocnice, konkrétně ve výukovém sále Centra klinické gerontologie, a to v termínech 15. září, 13. října a 8. prosince v době od 16 do 17:30 hodin.

„Příchozí si vyzkouší, jak pečovat o člověka s omezeným pohybem v domácím prostředí, jak ošetřit nepohyblivého člověk, jak správně vybrat a přiložit plenu či provést hygienickou péči, aniž by si sami způsobili problémy a bolesti páteře,” uvedla Kateřina Šmolková z nadačního fondu Zůstaneme doma.

Lektorky také odpoví na dotazy a poradí, jaké pomůcky v takové péči pomohou nejlépe. Případné dotazy k setkáním je možné řešit na telefonu 606 739 607.

Reklama

Výběr článků

Načítám