Hlavní obsah

Na závěr první ligy pouze bod pro stolní hokejisty Mostu

Novinky, Martin Kučera
Aktualizováno

V závěrečném kole první ligy družstev billiard-hockeye šprtce nastoupil BHC StarColor Most v Praze s cílem vylepšit své dosud chudé bodové konto.

Foto: Sdružení mládeže SH Severozápad

Air-hockey školám

Článek

V souboji s domácí Prague NHL se podle očekávání mostečtí přetahovali o každý bod a žádný ze soupeřů si nevytvořil výraznější náskok. V závěru poslední páté směny byl mostecký tým blízko vítězství, poslední vteřiny utkání ale vůbec nezvládl takticky a podlehl poměrem 9:10.

Také zápas proti Sokolu Stochov měl vyrovnaný průběh a skončil se remízou 10:10. S pouhými dvěma získanými body obsadil BHC StarColor Most poslední deváté místo a nemá jistotu účasti v příštím ročníku nejvyšší soutěže.

Alespoň dvěma členům BHC Most, Fleišmanovi a Bednářovi, přineslo závěrečné kolo 1.ligy radost. Oba totiž hostují ve WIP Reklama Dobrá Voda a v jeho dresu vyhráli základní část 1. ligy a v listopadové nadstavbě budou hrát o mistrovský titul.

Pro BHC StarColor Most „B“ skončila také druhá liga družstev. Již bez ambicí na postup do finále odehrál tým své závěrečné zápasy rovněž v Praze, kde podlehl jak ESH Praha 3:4, tak stochovskému béčku 2:4.

Podzimní část sezóny zahájili ve Středisku volného času Most rovněž air-hockeyisté. I v letošním roce probíhá díky finančnímu příspěvku United Energy program Air-hockey školám. V turnaji mostecké soukromé ZŠ Optima zvítězil Jakub Doležal před Emou Srnkovou a Darinou Daňkovou. V souboji žáků ZŠ Meziboří byl nejlepší Adam Štandera, druhé místo obsadil Adam Devera a třetí příčku Petr Zeman. 

Reklama

Výběr článků

Načítám