Hlavní obsah

Na umísťovací výstavě v Praze bude nový domov hledat pět desítek koček

Novinky, Dana Javůrková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Umísťovací výstava koček se bude konat v sobotu 22. dubna a v neděli 23. dubna od 11 do 17 hodin v nových prostorách Veterinární kliniky Fénix, Velehradská 19, Praha 3.

Foto: Dana Javůrková
Článek

Na výstavu přijedou hledat nový domov kočky z Občanského sdružení na ochranu zvířat Podbrdsko, ze spolku Chlupáči v nouzi, ze spolku Srdeční záležitosti, ze Sdružení na ochranu zvířat v krajní nouzi a z Azylu Tylda.

V čase výstavy bude souběžně probíhat veterinární poradna pod záštitou MVDr. Richarda Macka. Všechny kočky z ochranářských organizací budou před výstavou veterinárně vyšetřeny a potvrzení o zdravotní způsobilosti bude součástí osvědčení o jejich zdravotním stavu. Všechny budou očkované a dospělé i kastrované.

Při adopci budou s novými majiteli projednávat podmínky, v kterých budou kočky žít u adoptivních páníčků, s novými majiteli budou sepsány adopční smlouvy, jejichž součástí bude seznámení se zdravotním stavem adoptované kočičky, převezmou očkovací průkaz a potvrzení o zdravotní způsobilosti kočky.

Po oba dva dny bude na výstavě hledat nový domov asi 50 koček. Přímo na výstavě si návštěvníci mohou koupit chovatelské potřeby a značkové krmivo za zvýhodněné ceny. U prodeje krmiva bude přítomen výživový poradce. Celá akce je charitativní s účelem najít nový domov kočkám bez domova. Vstup bude zdarma. 

Reklama

Výběr článků

Načítám