Hlavní obsah

Na největší networkingovou akci v České republice přiletí guru raw kosmetiky

Novinky, Tereza Melišová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na osmý ročník legendární konference Equal Pay Day – Ženy sobě, která proběhne 24. a 25. března v Clarion Congress Hotel Prague, přiletí z Anglie Antonia Burrell, která je již po téměř dvě desetiletí považována za opravdovou kosmetickou guru.

Foto: Tereza Melišová
Článek

Konference bude skutečně mezinárodní, kromě vystoupení velvyslankyně Švédska, Victorie Li, uslyšíme příběhy více než dvacítky manažerek a manažerů původem z osmi zemí. 

Páteční pracovně zážitková konference bude nabitá úžasnými a inspirativními řečníky, účastníky čekají panelové diskuze a duely. Vystoupí například Boyan Neytchev - ředitel společnosti Bel, Loredana Popasav – Associate Coach Making Change Work, Grant McKenzie – Marketing & Innovation Director Plzeňský Prazdroj a další.

V sobotu mají ženy šanci setkat se prostřednictvím speed mentoringu s 60 úspěšnými manažerkami a podnikatelkami z různých oborů u kulatého stolu, diskutovat, ptát se, inspirovat se po dobu jedné hodiny na dané téma.

Kulaté stoly začínají v 9 hodin ráno a postupně můžete nashromáždit informace až od 5 mentorek v jednom dni. Mezi mentorkami 8. ročníku budou například Mirka Čejková, Nicol Lenertová, Michaela Hrdličková, ze společnosti Biogen, která v letošním roce vyhrála ve své kategorii v soutěži TOP ženy Česka, Olga Stanley ze společnosti Rossman, Dita Stejskalová, ředitelka společnosti Ogilvy, Drahomíra Mandíková, členka představenstva Plzeňského Prazdroje, Veronika Brázdilová, generální ředitelka Xeroxu a mnoho dalších.

Veškeré další informace naleznete na www.mentorky.cz, kde můžete i zakoupit vstupenky.

Konferenci Equal Pay Day – Ženy sobě pořádá nezisková organizace Business & Professional Women, jejíž prezidentka Lenka Šťastná říká: „Pomáhám ženám v tom, aby našly cesty, jak se vzájemně podpořit, sdílet svoje zkušenosti, inspirovat se. Hledám zajímavé osobnosti, které jsou ochotny podělit se o svoje životní příběhy. Vlastně se dá říct, že hledám nové ženské vzory. Myslím, že je důležité, aby se ženy o své zkušenosti dělily.“

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám