Hlavní obsah

Na návštěvu čtyř kontinentů zve nová plzeňská výstava

Novinky, Jan Kaše

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

„Na světě je spousta zajímavých míst, kam se člověk může podívat i bez cestovních kanceláří, po vlastní ose a s minimálním rozpočtem“, říká plzeňská fotografka Milena Písačková.

Foto: Jan Kaše

Orientální tance při vernisáži

Článek

V budově Studijní a vědecké knihovny Plzeňského kraje ve Smetanových sadech byla v pondělí 4. listopadu zahájena výstava fotografií Mileny Písačkové s názvem S foťákem čtyřmi kontinenty.

Vernisáž, na které nechyběly orientální tance a hudba, přilákala několik desítek zájemců o tvorbu této mladé a talentované fotografky. Její fotografie vás poutavým a zajímavým způsobem provedou několika zeměmi světa, například Indií, Indonésií, Vietnamem, Laosem, Thajskem, Keňou, Brazílií, Argentinou a mnoha dalšími.

Obdivovat můžete nejen exotická zvířata a zvláštnosti tamější přírody, ale také zachycení lidí při různých činnostech, architekturu či noční města.

Milena Písačková pro nás objevuje svět tak, jak ho běžně neznáme. Prostřednictvím svých fotografií nám ukazuje místa, na která se většina z nás nikdy nedostane. Vyzdvihuje jejich přirozenost, klid a krásu. Snad právě proto její tvorba působí tak příjemně a uvolněně.  

Výstavu lze navštívit do 30. listopadu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám