Hlavní obsah

Na Mikuláše na ledě ve Frýdku-Místku za netradiční vstupné

Novinky, Jana Matějíková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve Víceúčelové sportovní hale ve Frýdku-Místku se v neděli 2. prosince uskuteční oblíbená akce Mikuláš na ledě. Letos je rozdělena na dvě části - dopoledne je určeno menším dětem, vpodvečer se program zaměří na děti odrostlejší.

Foto: Jana Matějíková

Mikuláš na ledě - plakát

Článek

Akce je velice oblíbená, účastní se jí děti různého věku od nejmenších až po -náctileté. Z důvodu bezpečnosti na ledě, ale také z důvodu přizpůsobení programu dětem podle jejich věku, je letos akce rozdělena na dopolední a podvečerní část, s rozdílným typem programu.  

Od 9 do 10.30 hodin jsou na led zvány děti do 10 let. Připraveny pro ně budou soutěže o sladké ceny a chybět samozřejmě nebudou rozverní čerti, milí andělé ani spravedlivý Mikuláš, který hodným dětem rozdá sladkou nadílku.  

Vpodvečer od 18 do 19.30 hodin bude program akce Mikuláš na ledě zaměřený na děti starší 11 let, pro které je připravena diskotéka na ledě a soutěže o zajímavé ceny.  

Vstupné bude již tradičně netradiční, a to jeden kilogram sběrového papíru, nebo tři kusy nevratných skleněných lahví, nebo tři PET láhve od dvoulitrových nápojů, ale také například vyřazené baterie. Cílem je motivovat děti k lepšímu chování vůči životnímu prostředí.

Mikuláš na ledě se ve městě koná od roku 2005. Akci navštívilo 7500 lidí. Pořádá ji společnost Sportplex s. r. o ve spolupráci s městskými společnostmi Distep a. s., TS a. s. a Frýdecká skládka a. s.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám