Hlavní obsah

Na Krnovsku a Vrbensku probíhá fotografická soutěž o hodnotné ceny

Novinky, Radek Vráblík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Maximálně tři fotografie mohou soutěžící zasílat do fotografické soutěže Řeky v proměnách, která probíhá pod záštitou hejtmana Moravskoslezského kraje Jaroslava Palase.

Foto: Radek Vráblík

Soutok dvou řek Opavy a Opavice v Krnově

Článek

Pořádá ji Střední pedagogická škola a Střední zdravotnická škola Krnov a IS Místní agenda 21 Krnov ve spolupráci s Městským informačním a kulturním střediskem Krnov, Městem Krnov, ACTAEOU – společností pro přírodu a krajinu a Spolkem Přátelé Vrbenska v rámci kampaně Krnov - město mezi řekami.

Soutěž probíhá do 1. dubna 2011, je rozdělena podle věku do tří kategorií a určena všem, kteří bydlí nebo studují v mikroregionu Krnovsko a Vrbensko. Odměnou budou hodnotné ceny.

Nyní v soutěži je celkem přihlášeno 54 fotografií od jednadvaceti soutěžících.

Soutěž rozvíjí estetické cítění soutěžících k přírodě, životnímu prostředí (vliv přírody na člověka a okolí člověka) a také vzdělávání ve výpočetní technice (při zpracování fotografií).

Soutěž je zaměřena na sociálně environmentální a výchovný proces, který rozvíjí vzdělávání soutěžícího, kolektivní práci; cítění (vztah) k přírodě, k živelným katastrofám, změně ročního období. Soutěžící se zamyslí nad ohleduplností člověka k přírodě, živočichům i k rostlinám a nad znečišťováním vod.

Podrobné informace o soutěži a pravidla naleznete na pravidelně aktualizovaných webových stránkách www.foto1soutez.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám