Hlavní obsah

Na Evu Decastelo se vrhli zpěvák a vizážista

Novinky, Petr Mráček

Moderátorka Eva Decastelo se vydala o víkendu v doprovodu své maminky do pražských Letňan na veletrh kosmetiky a zdravého životního stylu, kde jako členka mezinárodní odborné poroty vybírala tu nejlepší manikérku v rámci Mistrovství Evropy ve spa manikúře.

Foto: Petr Mráček

Eva Decastelo, Braňo Polák a Pavel Bauer

Článek

V jednu chvíli si trochu neuváženě nahlas posteskla, že neseděla modelem ona sama, a za chvíli už za velkého zájmu přihlížejících návštěvníků skončila mezi dvěma mladými muži. Vrhl se na ni totiž zpěvák Braňo Polák a vizážista Pavel Bauer, kteří se okamžitě pustili se „do práce“. Eva se jako model osvědčila, na péči o své tělo je zvyklá, pánové však jako manikérky rozhodně ne. „Vypadalo to spíš, jako by mě oba žádali o ruku,“ smála se Decastelo.

Všichni tři se nepotkali ale poprvé. Braňo i Eva se občas objevují na večírcích a nejrůznějších akcích, kam občas zavítá i jeden z nejvyhledávanějších českých vizážistů. Většinu času však věnuje své profesi.

„I s organizací tohoto veletrhu pomáhám už léta a nevynechal jsem samozřejmě ani soutěž o nejšikovnější manikérku, kde jsem potkal Evu. Máme teď na sebe opravdu štěstí,“ vylíčil nám Bauer.

„Nedávno jsem se vypravil do nejvzdálenější a nejzapadlejší restaurace v naší zemi s tím, že si oddychnu od známých tváří. Užíval jsem si ticho a pohodu, když jsem uslyšel za zády známý hlas: Jé, Pavlíku! A ona tam Evička,“ smál se Bauer.

Vítězkou se stala Kateřina Nečasová z pořádající země.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám