Hlavní obsah

Na březnové návštěvníky Mnichova čeká řada veletrhů

Novinky, Ivana Kvasnicová

Březnový Mnichov bude ve znamení veletrhů. Návštěvníci se v bavorské metropoli budou moci např. setkat s Mezinárodním veletrhem IHM (Internationale Handwerksmesse), který se koná od 14. do 20. března a nabídne vše pro dům. V témže termínu se uskuteční veletrh pro kutily Garten a 10. a 11. března veletrh vína.

Foto: Ivana Kvasnicová

Mnichov

Článek

Veletrh vína se o tomto víkendu uskuteční od 12 do 20 hodin (v sobotu, v neděli do 19 hodin) v hale Zenith. Milovníci vína a všeho dobrého, stejně jako znalci z oboru gastronomie a majitelé hotelů i spotřebitelé, se zde sejdou a formou prezentací a seminářů se dovědí, co je nového v oboru. Nabídnuto bude na 100 značek vín, chybět nebude ani odborné poradenství. Znalci si zde mohou nejen víno a nabízené zboží ochutnat, ale také nakoupit. Veletrh se bude týkat nejen vín, ale také sektů či delikates k vínům, jako jsou sýry a káva.  

Veletrh pro kutily Garten se koná od 14. do 20. března (od 9.30 do 18 hodin). Letos se soustředí na blížící se velikonoční svátky. Vystaveny zde budou mimo jiné různorodé velikonoční dekorace z květin, macešky, tulipány, zvonečky a další. Výstava se zde koná od roku 1995 na ploše 17 000 metrů čtverečních. Více než 200 vystavovatelů návštěvníkům předvede příklady zahradní architektury, představí zahradní domky, sauny, bazény, techniku k úpravě zahrady i bazénů, květiny atd.

Mezinárodního veletrhu IHM se účastní okolo 1000 vystavovatelů, kteří zde budou prezentovat  vše pro dům - výrobky z kovu, dřeva a stavebních materiálů. Veletrh se zde koná od roku 1949, je zaměřen na výrobky a služby z oboru bydlení. Bude zde vystaveno a nabízeno vše - od plánování stavby domu, přes stavební materiály, osvětlení, okna, dveře, topení, nábytek, kuchyňské přístroje až po textil a dekorace.

Reklama

Výběr článků

Načítám