Hlavní obsah

Muž se chystal pomstít vrátnému, protože jím byl vykázán z polikliniky

Novinky, Pavel Jaňurek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Osmadvacetiletý muž se chystal minulý týden pomstít nočnímu vrátnému na poliklinice v Karviné-Mizerově.

Foto: Pavel Jaňurek

Ilustrační fotografie

Článek

Pomstu muž sliboval vrátnému polikliniky, který jej nad ránem z objektu vypoklonkoval. Chtěl si totiž pohovět v teple a suchu a vykázání se jej, jak později řekl, osobně dotklo.

"Po šesté hodině ráno byla vyslána hlídka městské policie do objektu polikliniky v Karviné-Mizerově. Před budovou se měl pohyboval muž s nožem v ruce. Svědkyně strážníkům na místě sdělila, že nožem ozbrojený muž ji řekl, že jej noční vrátný vyhodil z budovy, proto si na něj počká a vyřídí si to s ním. V době příjezdu hlídky se zde však již nenacházel. Podle popisu se jej však podařilo strážníkům vypátrat a zadržet u nedaleké křižovatky s kruhovým objezdem," uvedl Václav Ožana, zástupce ředitele Městské policie v Karviné.

Muž se ke všemu se přiznal a nůž strážníkům odevzdal. Ti ho pak převezli k dalšímu šetření na policejní služebnu. Díky včasnému zásahu strážníků nedošlo ke zranění osob, ani k žádnému napadení.

Reklama

Výběr článků

Načítám