Hlavní obsah

Muž s nožem v ruce přepadl hernu v Berouně

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Pod pohrůžkou násilí donutil vydat hotovost obsluhu herny zatím neznámý muž v Berouně.

Foto: PČR Beroun

Lupič zaznamenaný kamerou

Článek

Ve středu 3. června v 9.15 hodin vstoupil do herny na třídě Míru muž ve věku okolo 30 let, vysoký zhruba 175 cm, oblečen do béžového trika s nápisem a tmavých kalhot. Na hlavě měl světlou čepici s kšiltem.

Muž nebyl nijak maskován a pod pohrůžkou nože, který držel po celou dobu přepadení v pravé ruce, si po obsluze vynutil vydání finanční hotovosti v řádech několika tisíc korun. Pachatel mluvil plynně česky bez přízvuku.   Poškozená s obavy o svůj život mu peníze vydala. K jejímu zranění nedošlo. Muž poté hernu opustil a utekl směrem do centra Berouna.

Policisté z Obvodního oddělení Beroun společně s kriminalisty okamžitě vyrazili na místo a propátrávali přilehlá místa a širší okolí. Na místo byl rovněž vyslán policejní psovod. Pátrací akce však nebyla úspěšná a pachateli se s největší pravděpodobností podařilo někde skrýt.  

„S ohledem na skutečnost, že muž zaútočil za bílého dne a nebyl maskován, je velice pravděpodobné, že jeho pohyb ve městě Beroun mohl někdo zaznamenat. Obzvlášť v momentě, kdy z herny na Třídě Míru utíkal,” uvedla mluvčí Policie ČR Marcela Pučelíková. 

Policie žádá o pomoc občany, kteří by mohli útočníka poznat, aby se ozvali policistům v Berouně, nebo na linku 158. Kriminalisté budou v průběhu vyšetřování vyhodnocovat zajištěné stopy na místě činu a zároveň kamerové záznamy městských kamer, které by mohly přispět k objasnění celého případu

Reklama

Výběr článků

Načítám