Hlavní obsah

Muž kradl ve večerce, na prodavače poslal rotvajlera

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve čtvrtek 21. dubna vyrazil muž se svým psem na nákup do večerky. Místo placení na prodavače poslal svého rotvajlera, ten dva prodavače pokousal na nohou.

Foto: Sára Bočková pro Novinky.cz

Rotvajler (Ilustrační foto)

Článek

Muž si šel nakoupit do večerky v ulici Letohradská v Praze 7 už po několikáté a místní prodavači jej znali. Tentokrát si muž z regálu vybral nějaké pochutiny a rozhodl se odejít, aniž by za svůj nákup zaplatil. Dva prodavači si tohoto jednání všimli a chtěli muže zadržet.

Čtyřiadvacetiletý muž na ně poštval svého robustního rotvajlera a ten oba muže pokousal na nohou. Pak se mladík i se psem dal na útěk. Méně zraněný prodavač ho pronásledoval a zavolal policii.

„Policisté přijeli na místo během několika minut a lapku i se psem zadrželi v ulici Dukelských hrdinů, kdy následnou prověrkou zjistili, že zadržený je podle policejních evidencí ještě navíc osobou hledanou,“ řekl tiskový mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

Mladík skončil v policejní cele i s podezřením na trestný čin krádeže. Prodavači byli ošetřeni v nemocnici.

Reklama

Výběr článků

Načítám