Hlavní obsah

Motosalon 2016 otevře své brány v Brně

Novinky, Lenka Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přípravy na Motosalon 2016 letos s jubilejní anketou a největším počtem motoznaček vrcholí. Brány brněnského výstaviště se otevřou 3. března a „motopříznivci“ jimi mohou proudit až do neděle 6. března.

Foto: Archiv BVV

Crazy Day

Článek

Samotné tradiční zahájení Motosalonu proběhne ve čtvrtek ve 13:00 v hale P za přítomnosti primátora města Brna Petra Vokřála, jezdce Karla Abrahama, testovacího jezdce Pepy Sršně a známých tváří, které jezdí na motorkách – Honzy Révaie, Dalibora Gondíka a nově se na výstavě objeví i legenda českého rocku Pepa Vojtek z Kabátů.

Krásné ženy bude zastupovat cvičitelka a skútrařka Hanka Kynychová a sexy moderátorky Eva Decastelo a Štěpánka Decastelo. Během veletrhu proběhne několik autogramiád se zajímavými hosty, např. s jezdci z letošního Dakaru, kteří přivezou i své autentické stroje.

Výstavní premiéru na Motosalonu 2016 vedle stovek novinek a zajímavostí absolvuje také nový elektroskútr Čezeta 506 s designem legendárního "prasete". Na stánku č. 20 českého výrobce budete moci vidět několik exponátů Čezety a promluvit si přímo s majitelem firmy – Neilem Smithem. Nejzajímavější je nicméně možnost vyzkoušet si elektrický skútr na vlastní kůži přímo na testovací ploše před veletržní halou. Jedinečná premiéra moderního elektroskútru proběhne v pavilonu P v 13:45.

V rámci Motosalonu se v sobotu večer na společenském večeru uskuteční slavnostní vyhlášení výsledků ankety Motocykl roku 2016. Základní parametry soutěže zůstávají neměnné, to znamená, že i nadále bude hodnocení provádět jak odborná komise, tak široká veřejnost. Ta bude moci hlasovat buď na internetových stránkách, nebo přímo na veletrhu Motosalon na expozici u pódia.

Na jednom místě tak fandové motorek uvidí, vyzkouší a hned ohodnotí přihlášené exponáty. Hlasujte na www.motocyklroku.cz a můžete vyhrát nejen krásnou motorku, ale také další desítky motoristických cen. Hlasování bylo spuštěno 1. února.

Vstupné na Motosalon: Vstupné pro všechny je 200 Kč, po registraci je možné získat zlevněný vstup za 160 Kč a rodinné vstupné na neděli je 400 Kč – týká se dvou dospělých a až 4 dětí. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám