Hlavní obsah

Mostečtí stolní hokejisté zakončili kalendářní rok regionálními soutěžemi

Novinky, Martin Kučera

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I v předvánočním čase se hrály v Mostě turnaje ve stolních hokejích. Další díl programu Air-hockey školám, který probíhá již čtvrtou sezonu s podporou společnosti United Energy, hostilo Středisko volného času Most.

Foto: SMSHSK Severozápad

Air-hockey školám & Zimní pohár StarColor ve šprtci

Článek

Tentokrát si přišli zahrát žáci a žákyně SZŠ Optima Most. Zvítězil Kryštof Kubišta před Jakubem Doležalem a Valentýnou Černou.

Na mostecké 15. základní škole se odehrály turnaje v billiard-hockeyi šprtci. Zimní pohár StarColor byl zařazen do Českého poháru 2019 jako nejnižší kategorie Expres a stal se kořistí zkušeného Petra Henycha. Výborné druhé místo obsadil Petr Vlasák z pořádající 15. ZŠ Most. Třetí příčku si do Roudnice nad Labem odvezl Aleš Mrázek.

Vánoční turnaj tříd v billiard-hockeyi šprtci je letitou tradicí 15. ZŠ Most. Letos v jednotlivých kategoriích zvítězily výběry 3. A (Adam Dang, David Kašpar, Michal Horvath, Adam Alferi, Michal Frýbert), 6. A (David Kučera, Lukáš Havlák, Aleš Veselý), 8. B (Jakub Hrdý, Miroslav Suchomel, Adam Šindelář).

Další soutěže čekají stolní hokejisty až na konci ledna. Hrát se bude v SVČ Most, nejprve v pátek 25. ledna oblastní kolo a o den později finále 20. ročníku Ligy škol v billiard-hockeyi šprtci. Program je doplněn o otevřené turnaje ve šprtci, air-hockeyi a v táhlovém hokeji Chemoplast. 

STOLNÍ HOKEJ – VÝSLEDKY:

Air-hockey školám XX. - SVČ Most – Český pohár 2019, kat. „B“ - 1. Kryštof Kubišta, 2. Jakub Doležal (oba SVČ Most), 3. Valentýna Černá (SZŠ Optima Most), 4. Matyáš Vítek (SVČ Most), 5. Darina Daňková (SZŠ Optima Most) atd. 

Zimní pohár StarColor – billiard-hockey šprtec – Český pohár 2019, kat. Expres – 1. Petr Hench (Most), 2. Petr Vlasák (BHC 15. ZŠ Most), 3. Aleš Mrázek (Podřípská NHL Roudnice nad Labem), 4. Jan Krmenčík, 5. Marek Těšitel (oba SVČ Most) atd.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám