Hlavní obsah

Mnichovo Hradiště navštíví Václav Knop a jeho hosté: Václav Upír Krejčí a Ivo Šmoldas

Novinky, Petr Novák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obecně prospěšná společnost Spokojený domov zve v nejbližší době na dvě zajímavé besedy v Mnichově Hradišti. Oficiální patron Spokojeného domova Václav Knop zavítá do zdejšího volnočasového centra 26. srpna s Václavem Upírem Krejčím, 2. října pak s Ivem Šmoldasem.

Foto: Petr Novák

Pozvánka na besedy

Článek

Herec a dabér Václav Knop, známý například coby profesor Jonáš ze seriálu Hospoda, je již více než dva roky oficiálním patronem obecně prospěšné společnosti Spokojený domov, která se zabývá péčí o seniory a handicapované ve vlastních domácnostech. Letos v létě a na podzim Spokojený domov pořádá dvě besedy, na kterých Václava Knopa doplní zajímaví hosté.

26. srpna zavítá spolu s Václavem Knopem do mnichovohradišťského volnočasového centra bavič, herec, zpěvák, scenárista, režisér a spisovatel Václav Upír Krejčí.

2. října se pak zájemci ve volnočasovém centru mohou těšit na Václava Knopa a oblíbeného publicistu, překladatele, scenáristu, filozofa a baviče Iva Šmoldase.

Obě besedy začínají v 17 hodin a moderovat je bude redaktor Boleslavského deníku Martin Weiss.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám