Hlavní obsah

Mladý řidič narazil do železobetonového sloupu, skončil v nemocnici

Novinky, Jan Šaršoun

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V neděli ráno krátce po desáté hodině nezvládl 21letý řidič osobního automobilu řízení a v Košťanech narazil do železobetonového sloupu elektrického vedení. Ten vzápětí spadl přes vozovku a zatarasil silnici.

Foto: Jan Šaršoun

Dopravní nehoda Kamenný pahorek 14.4.2013

Článek

Na místo nehody dorazila jako první zdravotnická záchranná služba, která zraněného vytáhla z vozu a poskytla mu první pomoc. Mezitím k místu dorazily současně jednotky hasičů z Košťan a Duchcova a zajistily vozidlo proti požáru. Současně s nimi i přijela hlídka městské policie Košťany, která řídila ve spolupráci s Policií ČR dopravu.

Po vypnutí elektrického proudu hasiči společnými silami odstranili sloup z vozovky a po příjezdu odtahové služby zkontrolovali, zda na místě nezůstaly nežádoucí látky.

Mladík byl zdravotnickou záchrannou službou  odvezen do nemocnice v Ústí nad Labem s otřesem mozku a podezřením na vnitřní krvácení.

Příčina dopravní nehody je v šetření. Policie ČR pracuje i s verzí, podle níž u řidiče došlo k akutnímu zdravotnímu problému. Komunikace byla plně průjezdná po zhruba dvou hodinách.

Reklama

Výběr článků

Načítám