Hlavní obsah

Mladoboleslavská taneční škola se zapojí do projektu Česko se hýbe

Novinky, Eva Shareefa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Taneční škola Shareefa, která sídlí na Staroměstském náměstí čp. 88 v Mladé Boleslavi vedle hotelu Věnec, se letos zapojí jako jediná škola Mladoboleslavska do projektu Česko se hýbe.

Článek

Díky tomu mohou zájemci navštívit zdarma řadu tanečních a pohybových hodin. V pátek 20. září je od 16 hodin připraveno cvičení pro zdravá záda a od 17 hodin orientální břišní tance.

V sobotu program odstartuje už dopoledne. V 10.30 hodin bude na programu taneční cvičení v indických rytmech, v 11.30 taneční cvičení v latinskoamerických rytmech, ve 14 hodin taneční cvičení v kabaretním stylu, od 14.30 hodin cvičení pro zdravá záda a od 15.30 hodin indické tance pro všechny.

Z deklarace projektu Česko se hýbe: přiměřená a pravidelná fyzická aktivita je nedílnou součástí zdravého životního stylu, nenahraditelnou součástí boje proti civilizačním chorobám, nadváze a obezitě a pomáhá se zvládáním každodenního stresu, čímž přispívá k celkové pohodě každého jedince. 

Reklama

Výběr článků

Načítám