Hlavní obsah

Mladíka srazil vlak, překvapivě vyvázl jen s otřesem mozku

Novinky, Leona Roháčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neuvěřitelné štěstí měl čtyřiadvacetiletý mladík, který se v úterý u Přerova připletl do cesty Leo expressu. Mnohatunový kolos mu k nesmírnému překvapení záchranářů způsobil jen otřes mozku.

Foto: Archiv Leo express
Článek

K nehodě došlo v úterý před 13. hodinou na železniční trati mezi Přerovem a Prosenicemi u sila za Baumaxem. Mladík je v současné době na pozorování v přerovské nemocnici. Podle mluvčí nemocnice Hany Szotkovské utrpěl pouze drobná povrchová zranění a je ve stabilizovaném stavu.

„Čekají ho další vyšetření, která by vyloučila případná vnitřní zranění. Zůstane hospitalizován v nemocnici, aby byl pod dohledem lékařů," uvedla Szotkowská.

Policisté v současné době pracují se dvěma verzemi. Místo, kde k nehodě došlo, je veřejnosti nepřístupné. Mladík si buď zkracoval přes kolejiště cestu, nebo chtěl spáchat sebevraždu. „Přesné příčiny jak ke srážce došlo, zjišťujeme," konstatovala policejní mluvčí Irena Urbánková.

Provoz na trati byl po nehodě omezen na jednu kolej.

Reklama

Výběr článků

Načítám