Hlavní obsah

Mladí atleti z Velkého Meziříčí uspěli při závodu běžeckých nadějí

Novinky, Miloš Vokoun

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Další výrazný úspěch zaznamenala běžecká skupina Sokola Velké Meziříčí, která se v sobotu 17. května 2014 postavila na start pátého závodu Poháru Pražských Běžeckých Nadějí.

Foto: Miloš Vokoun
Článek

Jednalo se o přespolní běh na 800 metrů v Klánovickém lese, kde se běželo o pohár starosty. Velká obava panovala z počasí, k mladým běžcům však bylo velmi přívětivé. Slunce dokonce rozzářilo svými paprsky lesk pohárů, připravených pro nejlepší závodníky.

Dva z nich nakonec putovaly do Velkého Meziříčí. Petr Vokoun si odvezl pohár za první místo a Zuzana Rašovská za místo třetí (oba běžci jsou ročník narození 2003). Zuzka si poprvé v poháru běžeckých nadějí užila pohled na diváky ze stupňů vítězů. Tento závod ukončil jarní část poháru.

Petr je v průběžném pořadí bezpečně na prvním místě, protože v letošním roce ještě nenašel přemožitele. Zuzka je na krásném čtvrtém místě, přestože nestartovala ve všech závodech poháru.

Sokol Velké Meziříčí je mezi pražskými trenéry již považován za úspěšnou líheň atletických talentů. Obětavá práce trenérů tak dělá dobré jméno nejen místnímu Sokolu, ale i celému městu Velké Meziříčí. Atletům nyní začíná dráhová sezona, a tak si lze jen přát další krásná umístění.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám