Hlavní obsah

Mistr světa v K-1 Vondráček si zamiloval čokoládový fondán

Novinky, Lenka Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mistr světa v K1 Petr Vondráček má za sebou náročnou sportovní sezónu, ale i tu společenskou, která ho vyčerpala možná více než ta sportovní. Je jedním z mála Čechů, kterému se v této prestižní soutěži podařilo prorazit na světovou špici.

Foto: Lenka Žáčková

Petr Vondráček, mistr světa v K-1

Článek

Drsný sportovec, který je známý tím, že nepřekypuje láskou k médiím, byl stále usměvavý i v posledních listopadových dnech, když byl zastižen nedaleko Karlových Varů, mimo centrum hlavního dění v těsné blízkosti chráněných Slavkovských lesů, kde si užíval zasloužený relax u bazénu v hotelu Retro Riverside. A tak vzniklo několik málo snímků při naprosto nečekaném setkání s mužem, který se netají v rozhovorech tím, že byl grázl a rváč od přírody, kterému dalo směr karate, ke kterému přičichl ve 14 letech.

Petr Vondráček chválil místní wellness a spa, ale největší ocenění získal čokoládový fondán, na jehož adresu řekl: „Velice mi zachutnal a je pro mě příjemným zpestřením pro každý den,” což by člověk od takovéhoto drsňáka ani nečekal.  

Úspěšný sportovec Petr Vondráček již v lednu zahájí intenzivní přípravu na světový šampionát v Monaku, který se bude konat v dubnu 2015 a příprava bude jistě náročná, neboť bude obhajovat světový titul.

K-1 je sport založený na mixu mnoha bojových umění - je dovoleno použít jakékoliv bojové umění a na základě vítězství lze usoudit, kdo je mistrem svého umění. Název K-1 vznikl složením King - One, to znamená „král králů“. V ringu se mohou například potkat karatisté, thaiboxeři, kickboxeři, capoeiristé a řada dalších představitelů jednotlivých umění.

Reklama

Výběr článků

Načítám