Hlavní obsah

Místostarosta Radek Neubauer navštívil prvoligové florbalistky a předal jim dar

Novinky, Jindřich Krisl

Místostarosta městského obvodu Plzeň 3 Radislav Neubauer navštívil ženský prvoligový florbalový tým a předal jim věcný dar.

Foto: Jindřich Krisl
Článek

V pondělí 15. září navštívil místostarosta MO Plzeň 3 Radislav Neubauer tým prvoligových florbalistek z týmu Slavie VŠ Plzeň na jejich tréninku, aby je obdaroval novým rádiem. Děvčatům se letos na jaře povedlo vyhrát baráž a postoupit až do 1. ligy ČFbU. Je to vlastně poprvé v historii, kdy se v Plzni bude hrát 1. liga žen.

„Již při svém prvním setkání s děvčaty, kdy jsem jim poděkoval za skvělou reprezentaci našeho obvodu, jsem se dozvěděl o nutnosti zakoupení této techniky, kterou tým využívá k rozcvičkám a na cvičení s hudbou jak při trénincích, tak i na turnajích,“ řekl k daru místostarosta Neubauer.  

„Neměli bychom zapomínat, že v Plzni nemáme jenom úspěšné profesionální sportovní týmy, které tak rádi oceňujeme, ale že jsou zde i amatérští sportovci, kteří se sportu věnují po své práci a na vlastní náklady. Přesto nám dělají radost a dobré jméno mimo hranice našeho města," dodal místostarosta.

Reklama

Výběr článků

Načítám