Hlavní obsah

Místo hlídání hotelu se strážný totálně opil

Novinky, Vratislav Konečný

V úterý večer vyjížděla hlídka městské policie na oznámení o opilém muži na křižovatku Lihovarské a Drahobejlovy v Praze 9. Lihovarská je správné pojmenování, 73letý muž požil opravdu pořádně, v době, kdy měl hlídat rekonstruovaný hotel. Nehlídal, nasával a sotva se držel na nohou.

Foto: Vratislav Konečný

ilustrační foto

Článek

Hlídka vyjela na místo kolem 22. hodiny, hned po oznámení o zjevně opilém muži, který se sotva držel na nohou. V křižovatce ulic Lihovarská a Drahobejlova nalezla zjevně opilého muže. Stabilitu si zajišťoval tím, že se opíral o sloup veřejného osvětlení.

„Třiasedmdesátiletý muž strážníkům uvedl, že pracuje jako ostraha v nedalekém hotelu, který se právě rekonstruuje. Dále sdělil, že objekt nijak nezajistil a nechal otevřené dveře. Jeho tvrzení si vzápětí strážníci ověřili. Provedenou dechovou zkouškou byly muži naměřeny více než 2 promile. Muž byl pro svou opilost převezen speciálním vozidlem na protialkoholní záchytnou stanici. Nezajištěný objekt strážníci předali zaměstnanci firmy, která zajišťuje rekonstrukci,” informovala mluvčí Městské policie Praha Irena Seifertová.

Reklama

Výběr článků

Načítám