Hlavní obsah

Misijní jarmark chystá Horní Lideč

Novinky, Ludmila Brousilová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpříjemnit si sváteční den můžete v neděli 13. března na velikonočním misijním jarmarku v Horní Lidči. Bude na něm spousta krásných výrobků, dobrý čaj, občerstvení od maminek a babiček, chybět nebude ani dobrá nálada.

Foto: Ludmila Brousilová
Článek

Misijní jarmarky pořádají děti z misijního klubka a scholy. Konají se tradičně třikrát do roka. Ten letošní první bude už tuto neděli.

Na jarmarcích můžete koupit vždy něco hezkého. Výrobky jsou zaměřené na jednotlivé období roku. Nedělní jarmek se tak ponese v duchu blížících se velikonočních svátků.

Účastí na misijním jarmarku také přispíváte na dobrou věc. Peníze získané z prodeje věcí totiž směřují do nejchudších států světa jako je Bangladéš, Bolívie, Srí Lanka nebo Indie. Projekty, které se z těchto finančních prostředků platí, zahrnují školy a mimoškolní asistenci nejchudším rodinám, základní zdravotnickou pomoc, katechetickou a komunitní pomoc v odlehlých oblastech a zemích světa.

Velikonoční misijní jarmark začíná krátce po desáté hodině dopoledne v budově betlému v Horní Lidči.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám