Hlavní obsah

Mikulášská nadílka v Galerii Harfa

Novinky, Ivana Kvasnicová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Galerie Harfa v pražských Vysočanech se v tyto dny mění v malé nebe na zemi, kde Mikuláši, čerti a andělé odmění dárky hodné kluky a holky, pro zlobivé děti je připraveno tradiční uhlí a brambory. Stane se tak v sobotu 4. a v neděli 5. prosince.

Článek

Kromě tradiční mikulášské nadílky tu bude přichystán i další program. V andělské maskérně se může každý malý návštěvník za chvíli proměnit v jednu z tradičních postav adventu, v andělské cukrárně si každý ozdobí anděla z perníku sněhobílou polevou a do kouzelného andělského rohu může vhodit své přání na dárek pod stromeček.

Lidé zde mohou také navštívit farmářské trhy pod širým nebem, ochutnat čerstvé lahůdky a podívat se i na jejich výrobu. Pro dospělé je připraveno tradiční svařené víno.

Děti mohou rovněž navštívit výstavu Příchod dinosaurů a společně si jít zabruslit na střechu galerie (půjčovna bruslí je tu k dispozici).

Reklama

Výběr článků

Načítám