Hlavní obsah

Město Albrechtice oslaví svátek dětí

Novinky, Petra Veselá

Město Albrechtice ve spolupráci s místní tělovýchovnou jednotou svolává všechny děti z širokého okolí i jejich dospělý doprovod na oslavu Dne dětí, který se uskuteční v sobotu 7. června od 13 hodin v parku Bedřicha Smetany.

Foto: Obecní úřad Město Albrechtice

Město Albrechtice oslaví svátek dětí

Článek

Den dětí sice připadá na 1. června, jak je psáno v kalendáři, Albrechtičtí si ale letos dali na čas a velkolepou oslavu pro nejmenší připravili o týden později. Tento krok se ale rozhodně vyplatil s ohledem na studené a deštivé počasí, které v regionu ještě před pár dny panovalo.

„Podle předpovědi mají být v sobotu tropy. Ale to víte, že to tady u nás, pod Jeseníky, bereme trochu s rezervou,“ říká s úsměvem místostarostka Města Albrechtic Jitka Hanusová.

Program je připraven skutečně bohatý a začíná už ve 13 hodin, kdy je naplánováno jeho oficiální zahájení v místním parku Bedřicha Smetany. Toto místo se pro konání masových akcí už mnohokrát osvědčilo, je zde dokonalé zázemí pro relaxaci i zábavu.

„Účast očekáváme hojnou. Chtěli bychom, aby kromě dětí ale dorazily i jejich rodiče a i jejich další dospělí příbuzní a vůbec všichni, kteří by rádi dali vale nudě, protože to v parku bude zkrátka žít,“ zve na oslavu Dne dětí do Města Albrechtice místostarostka Jitka Hanusová.

Zprvu se chopí programu děti z místní mateřské, základní i základní umělecké školy, které pro všechny příchozí secvičily speciální program. Později odpoledne dorazí klauni z Balónkova, jak slibuje plakát a od půl sedmé večer je připravena zábava pro mládež a dospělé pod taktovkou hudební skupiny Contract – Kabát revival. Celým programem bude provázet moderátor rádia Petrov Jirka Veselý.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám