Hlavní obsah

Melodrama se sci-fi prvky natáčejí Jihokorejci v Karlových Varech

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po odlivu turistů z Ruska se stále více objevují v Česku návštěvníci z Jižní Koreje. Republiku "objevili" i filmaři, po slavném dramatu Milenci v Praze (2004) se natáčí v Karlových Varech televizní seriál Jsi také lidskou bytostí (You are human Too) se jihokorejskou celebritou Seo Kang Junem.

Foto: CzechTourism

Z natáčení v Karlových Varech

Článek

Stotřicetičlenný korejský štáb natáčí s pomocí CzechTourism v Karlových Varech. Právě Milenci z Prahy přitáhli pozornost Jihokorejců o Českou republiku, nárůst turistů z této asijské země je stále větší.

Rodinné melodrama se sci-fi prvky

„Korejský příjezdový turistický ruch meziročně vzrostl o 40 procent. Podobné akce výrazně napomáhají k propagaci České republiky a našich regionů. Lázeňské město Karlovy Vary se v seriálu bude prezentovat jako romantická destinace a léčebné město uprostřed krásného zalesněného údolí,” uvedla ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová.

Z osmnáctidílného seriálu se bude jedna až dvě epizody odehrávat přímo v Karlových Varech a kolem tamního hotelu Imperial. Seriál, který v souladu se současnými korejskými trendy, nabízí rodinné melodrama s prvky sci-fi a dokonce postavou robota, představuje Karlovy Vary přímo pod jejich pravým jménem.

Reklama

Výběr článků

Načítám