Hlavní obsah

Megakoncert pro všechny bezva lidi míří do Brna

Novinky, Petra Černobilová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Radio Čas oslaví v sobotu 1. prosince narozeniny ve velkém stylu. V Brně pořádá už tradičně Megakoncert pro všechny bezva lidi. Letošní program slibuje hudební zážitek všem příznivcům české a slovenské muziky - lístky jsou stále v prodeji.

Foto: www.casradio.cz
Článek

„Megakoncert se bude konat už tuto sobotu v hale G2 na brněnském výstavišti od 17 hodin. Na jednom pódiu se postupně vystřídají hvězdy české hudební scény a návštěvníci si užijí opravdové lahůdky,“ prozradil programový ředitel rádia Michal Pistolas.

Legenda slovenského pop-rocku, skupina Team, která na jaře vyrazila na rozlučkové turné po Česku a Slovensku, se ve skutečnosti s fanoušky neloučí tak úplně. Frontman kapely Pavol Habera udělal v ohlášeném konci kapely výjimku a exkluzivně vystoupí právě na brněnském Megakoncertu Radia Čas.

„Na všechny naše posluchače se těšíme a i letos pro ně budeme mít dárek v podobě nabitého programu,“ řekl Pistolas. Mimo Pavola Habery se návštěvníci mohou těšit i skupinu Čechomor, na českou country zpěvačku Pavlínu Jíšovou a seznam hostů doplní bratři František a Jan Nedvědovi a folk-rocková skupina FoltánBand. Večerem budou provázet moderátoři Radia Čas společně s komikem Lukášem Pavláskem.

Kdo si nechce nechat nabitý koncert ujít, může si lístek v předprodeji v síti Ticketportal nebo na prodejních místech. Aby si mohl koncert užít opravdu každý, nabízí Radio Čas pro své posluchače vstupenky za 149 korun. 

„Megakoncert se už stal tradicí, která k podzimu prostě patří. V době, kdy stojí koncerty jediného vystupujícího několik set korun, je náš Megakoncert akcí, kterou si můžou dovolit celé rodiny bez újmy rozpočtu," řekl Pistolas.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám