Hlavní obsah

Martin Havelka pokřtí třináctý román Markéty Harasimové

Novinky, Jiří Smutný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Městské kulturní středisko v Židlochovicích pořádá ve čtvrtek 27. dubna tradičně netradiční literární večer se spisovatelkou, publicistkou a scénáristkou Markétou Harasimovou a jejími hosty.

Foto: Jiří Smutný

Markéta Harasimová

Článek

Autorka románů Jsi můj osud, Když svítí hvězdy, Rozcestí, Nejkrásnější dar, Miriam, Osmnáct, Růže a slzy, Bolest lásky, Sametová kůže, Vražedná vášeň, Pouta z pavučin a Mrazivé hry představí v rámci autorského čtení svoje nejnovější dílo Poháry touhy.

V programu vystoupí nejen sama spisovatelka, ale i herec Městského divadla Brno Martin Havelka, který coby kmotr nový román pokřtí. S dramatickou scénkou se představí herci z Divadelního spolku bratří Mrštíků z Boleradic.

Pro vytvoření odpovídající atmosféry budou během akce nalévána moravská zemská vína z vinařství Husák z Nesvačilky. Literární večer se uskuteční ve sklepení pod starou radnicí, Masarykova 100, Židlochovice. Začátek je v 17.00 hodin.

Reklama

Výběr článků

Načítám