Hlavní obsah

Majáles v Havlíčkově Brodě bude multižánrový

Novinky, Michaela Poláková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jedna z nejoblíbenějších a už i tradičních studentských akcí se v Havlíčkově Brodě uskuteční i letos. Oslavy krás studentského života a příchodu máje jsou na programu v sobotu 18. května na Havlíčkově náměstí.

Foto: Michaela Poláková
Článek

"Pro letošní ročník jsme připravili ambiciózní a velice přitažlivý program. Oslavy začnou už v sobotu v odpoledních hodinách koncerty kapel a v průběhu dne se bude v klubu Oko promítat film Stíny jezera, který byl natočen studenty druhého ročníku Gymnázia Havlíčkův Brod s režisérem, scénáristou a kameramanem Martinem Vincensem," uvedla hlavní organizátorka Markéta Buráňová.

Letošní ročník se bude ale v některých ohledech trochu vymykat. "Naším cílem je zapůsobit na příznivce většiny hudebních stylů. Okolo poledne se na pódiu představí chotěbořská skupina Fofrton, následovat bude Memento Mori. Odpoledne se přitvrdí a na pódiu vystoupí kapela Arciskačány, potěšíme i fanoušky skupin El’Brkas a Šatlava. Tvrdší hudbu zjemní jihlavská skupina Ros3s. Na závěr večera potěšíme příznivce ska skupinou Novoveska," dodala Buráňová.

Zlatým hřebem večera a celého Majálesu bude vystoupení skupiny Jaksi Taksi. Chybět nebude ani Afterparty v klubu Oko, která odstartuje ve 22.00 hodin. V jejím průběhu zahraje DJ a chybět by neměla laser show.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám