Hlavní obsah

Lucie Bílá míří v březnu do Ostravy

Novinky, Jitka Doubravová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejpopulárnější česká zpěvačka Lucie Bílá vystoupí 12. března v Domě kultury města Ostravy. Návštěvníci se mohou těšit na více než hodinový koncert Lucie, který doprovodí klavírista Petr Malásek. Vstupenky jsou již v prodeji.

Foto: Jitka Doubravová

Lucie Bílá v Ostravě

Článek

Lucie Bílá má tento rok velmi nabitý program. Nejen že ji čekají recitály v divadlech, venkovní koncerty, muzikály, porotkyně v soutěži Československo má talent, tradiční Bílé Vánoce, ale tento rok oslaví své padesáté narozeniny. Oslavy se ponesou v duchu dvou velkých koncertů. První z nich je plánovaný na jaro v Bratislavě, a v České republice vystoupí na podzim, v 02 aréně.

Do toho stíhá zajet i do moravskoslezské metropole, kde vystoupí už za necelé dva měsíce. Lucie v Ostravě vystupovala naposledy v dubnu minulého roku, a bylo beznadějně vyprodáno.

Návštěvníci se mohou těšit na největší hity, mezi něž patří jednoznačně Láska je láska nebo Hallelujah. Ostraváci mají i letos o vstupenky zájem. Dají se zakoupit na webu Domu kultury.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám