Hlavní obsah

Loňské kuriozity ve světě pojištění

Novinky, Leona Roháčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každý rok vyřídí operátorky a operátoři pojišťoven milióny telefonátů. Není tedy divu, že zaznamenají i mnohá kuriózní oznámení a často takřka neuvěřitelné historky klientů. Stejně kuriózní bývají i nákresy jednotlivých událostí.

Foto: Archiv Leona Roháčková
Článek

Kuriózní hlášení klientů:

Jsem kuchař a přebíral jsem čočku. Paní si následně vylomila zub o kus nepřebrané čočky.

Při objevení se prvního sněhu venku jsem šla do sklepní kóje, která je součástí panelového domu a při vytáhnutí krabic od lyžáků na mě vyskočila myš. Ale to ještě nic, infarkt jsem měla až při otevření krabice, jelikož máme tři lyžáky vevnitř rozežrané. 

Před stádem dobytka jsem zastavil v bezpečné vzdálenosti, což však nerespektovaly Felície a Fábie za mnou, takže ty krávy stejně spustily řetězovou reakci.

Cestou do kláštera Meteora jsem na odpočívadle zakopla o želvu a rozsekla jsem si hlavu o kámen vápencového původu.

Uklouznul jsem na trávě zahrady a upadl plnou vahou pozadím přímo na pařez po již dříve uříznutém stromu. Ještě dnes nemohu na té půlce spát.

Opravdu nevím, proč jsem upadl. Když jsem ale procitnul, pochopil jsem, že jsem v díře.

Můj pes zakousl sousedce 3 slepice. Kdyby mi je náhodou dala, tak je schovám do mrazáku pro likvidátora.

Na klidném a přehledném úseku silnice mě v kabině napadla včela. Do stromu jsem narazil, protože jsem ji chtěl zabít. Včela ovšem po nárazu vylétla rozbitým okénkem.

Paní při snaze zaparkovat, nabořila nejdřív jeden a následně i druhý vůz. Když pochopila, že se na vybrané místo nevejde, snažila se zaparkovat v mezeře vedle mého vozu. Přitom ale nacouvala do třetího auta. Vystoupil jsem z vozu a chtěl paní navést, jenže ona si spletla rychlosti a přimáčkla mě k vozu. Při vystupování z auta mě pak udeřila dveřmi do hlavy. Víc už si nepamatuji.

Něco z předložených lékařských zpráv:

Pacient má asi v zádech zapíchnutou jehlu, protože mu ze zad leze nit. Včera na záda spadl, ale možná se mu zapíchla i v posteli. Skutečně mu však ze zad leze nit a nelze vyloučit, že je na ní jehla… A byla tam!

Pacient je podnapilý, žvatlá vesele a rozmarně, že váží 12 až 15 kg.

Pacientka se motá jak liliput, pak zamrká a dobrý.

Nevšední pojistné události:

Mikulášský den přinesl vrásky jednomu mladému páru. Mladý muž si chtěl vystřelit ze své přítelkyně, čekal na ni proto doma schovaný ve výklenku v masce čerta. Když si dívka došla pro džus do ledničky, vybafl na ni. Její reakce ale byla tak silná, že vyběhla nejen z bytu, ale také z domu na ulici. Zde ji však srazil projíždějící cyklista. Nevinný žert vedl ke zlomené levé ruce, naražené kostrči a dalším poraněním.

Zranění v obličeji si způsobil kutil, který při sekání zahrady strunovou sekačkou zavadil o ulitu hlemýždě. Odlétající kusy ulity mu přitom vnikly také do oka. V šoku odhozená sekačka pak ještě stačila odrazit kamínek, který vysklil boční okénko na zahradě zaparkovaného auta.

Také operátoři kontaktního centra mají občas slabou chvilku: 

Slyšíme se? Já vás vůbec neslyším dýchat. 

Takže vy nebydlíte v paneláku? Vy bydlíte v cihláku?

Řídíte kamion? Výborně! Takže jste řidič?

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám