Hlavní obsah

Litovelský Otvírák rozduní Turbo, Střihavka a Metallica revival

Novinky, Leona Roháčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už devátý ročník Litovelského otvíráku se uskuteční v sobotu 10. srpna v areálu místního pivovaru. Jedna z největších letních akcí olomouckého regionu nabídne i tentokrát bohatý program. Tradičním startem otvíráku bude cyklozávod propagující jízdu na kole bez alkoholu Free Litovel Bobr Bike.

Foto: Leona Roháčková

V minulých letech vystoupil na festivalu i Aleš Brichta

Článek

Příznivci piva a hudby se mohou těšit na Kamila Střihavku, Turbo, Katarinu Knechtovou a nebude chybět ani hanácké bigbít v podání skupiny Stracené ráj a Metallica revival.

Už od rána je připraven bohatý program v podobě přehlídky auto a moto veteránů a prohlídky pivovaru, které návštěvníkům nabídnou pohled na výrobu pěnivého moku nejen současnou formou.

Festival se letos rozroste o mladou Escape scénu nových forem a oblíbeným DJ'S. Vystoupí i folkový A.M.ÚLET, rockové Dilated nebo olomoucké trip-rockové SMELL WELL, svým uměním potěší Ondra Havlík aka En.dru, vicemistr světa v loopingu a dvojnásobný mistr republiky v beatboxu. Děti zcela jistě pobaví kouzelník Šeklin, divadelní představení a soutěže o lákavé výhry.

Pivovar slibuje 70 šenků, kde si na své přijdou i ti, kteří si rádi vychutnají běžně nedostupné pivní lahůdky. „Pro fajnšmekry jsme uvařili speciály, třeba s aroma po tropických plodech, nakuřované pivo či limitovanou sérii polotmavého speciálu,“ láká sládek Petr Kostelecký.

Připíjet se bude i ovocnými a nealkoholickými pivy, chuťové pohárky si zcela jistě vychutnají i jediné české pivo s lavinovým efektem.

Závěr bude patřit ohňostroji a skupině Revival Kabát Morava. Vstup je zdarma.

Reklama

Výběr článků

Načítám