Hlavní obsah

Lidé mohou na Valentýna vyznat lásku v zeleno-bílých autobusech 3CSAD

Novinky, Michal Birkáš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vzpomínáte na zamilované vzkazy Olivera pro Lauru v pražském metru z filmu Román pro ženy? Stejně romantické gesto nyní mohou udělat i zamilovaní v Havířově, Karviné a Frýdku-Místku. Dopravní skupina 3CSAD vystaví do neděle zaslané valentýnky ve svých MHD autobusech.

Foto: Michal Birkáš

Logo valentýnské kampaně #CESTUJSLASKOU dopravní skupiny 3CSAD

Článek

Všichni zájemci si mohou nechat zveřejnit ve vozech MHD svůj zamilovaný valentýnský vzkaz, který bude umístěn v rámečcích v některém z autobusů jezdících na páteřních linkách MHD Havířov, MHD Karviná a MHD Frýdek-Místek.

Stačí odeslat svou valentýnku prostřednictvím formuláře a pracovníci 3CSAD se už postarají o jejich vytištění a umístění do autobusu. Valentýnku je potřeba odeslat nejpozději do neděle 12. února do 12:00 hodin.

Valentýnky budou vystaveny od úterý 14. února do neděle 19. února v autobusech označených červeným srdcem #CESTUJSLASKOU.

Další informace o valentýnských vzkazech na: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdGbzKRm-KjHqUkj4z2POSojiQ-viLARkRkVwmCd19opMyhXQ/viewform?c=0=1

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám