Hlavní obsah

Letošní pohádkové neděle ve zlínském Zlatém jablku zakončí vánoční klauniáda

Novinky, Kateřina Martykánová

Pravidelná nedělní pohádková představení letos zakončí příběh Klaunské vánoce. Netradičně již tuto neděli jej dětem přijede do Zlatého jablka zahrát Dřevěné divadlo. Představení jsou opět bezplatná a začínají vždy v 10 a v 15 hodin v dětském koutku.

Foto: Dřevěné divadlo
Článek

Mimořádně již na neděli 16. prosince připravilo Zlaté jablko pohádkové představení pro nejmenší návštěvníky. A protože se blíží Vánoce, bude i tento příběh s vánoční tematikou. Veselá pohádka Klaunské vánoce vypráví o tom, jak se právě na vánoční svátky připravuje klaun Traktor. Jak může úklid, chytání kapra nebo zdobení stromečku dopadnout v jeho podání, uvidí diváci v dětském koutku ve 2. patře nákupní galerie v 10 a v 15 hodin.  

Místo na divadelní představení je možné si předem rezervovat prostřednictvím telefonního čísla 733 641 769. (Z organizačních důvodů je ale nutné, aby se děti, které mají rezervaci, dostavily do dětského koutku nejpozději 15 minut před začátkem představení.) S dětmi do 3 let musí být během představení v dětském koutku odpovědná osoba. Vstup je zdarma.

Pohádky, které Zlaté jablko připravuje již několikátou sezónu pro své nejmenší diváky, budou pokračovat i v roce 2013. Na nové divadelní příběhy se děti mohou těšit opět každou poslední neděli v měsíci v dětském koutku.  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám