Hlavní obsah

Letní Shakespearovské slavnosti se poprvé uskuteční v Karviné

Novinky, Milan Haluška

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obyvatelé Karviné se mohou poprvé těšit na hru Williama Shakespeara v rámci prestižního divadelního festivalu Letní shakespearovské slavnosti.

Foto: Rádio Impuls

Ilustrační foto

Článek

Představení přináší společnost OKD, Statutární město Karviná a Městský dům kultury. Diváci tak 30. července zhlédnou komedii Marná lásky snaha pod širým nebem v amfiteátru letního kina. Představení začíná ve 20.30 a vstupenky za 250 korun si je možno zakoupit v předprodeji od 2. července v pokladně Městského domu kultury.

„Uvědomujeme si, že život není jenom práce, ale lidé se chtějí ve volném čase bavit. Je pro nás ctí, že jsme mohli být těmi, kteří pomohli přivést do Karviné tak významný festival, jako jsou Letní shakespearovské slavnosti, a zpříjemnit tak obyvatelům města léto. Mezi návštěvníky bude jistě mnoho rodin našich zaměstnanců,“ uvedla ředitelka PR a komunikace OKD Petra Mašínová.

V představení budou mít diváci možnost vidět například Kateřinu Janečkovou, Vladimíra Poláka, Jana Fišara a další.

„Věříme, že představení bude vyprodané a lidé vytvoří skvělou atmosféru. Tím, že můžeme ve městě festival přivítat, jen potvrzujeme, že Karviná je skutečně kulturní město. Doufáme, že jde o začátek každoroční tradice,“ řekl náměstek primátora Petr Bičej.

Reklama

Výběr článků

Načítám