Hlavní obsah

Letňák 2015 na Střeleckém ostrově se chystá na svůj DEN D 

Novinky, Tomáš Kopečný

Již na tuto neděli 31. května se Střelecký ostrov promění v místo dětem zaslíbené. Od 14 hodin tu začne akce s názvem DEN D. Je věnovaná dětem, jejich rodičům i prarodičům a koná se v rámci programu letní scény „Letňák 2015 – Léto pro Pražany ve spolupráci s městskou částí Praha 1. Vstup je zdarma.

Foto: Archív Letňák - Léto pro Pražany

Letňák 2015 - Léto pro Pražany připravil na Střeleckém ostrově pro děti a jejich prarodiče bohatý program, který odstartuje 31. května ve 14 hodin

Článek

„Stejně jako v minulém roce myslíme na děti a jejich svátek. Na Střeleckém ostrově jsme pro ně a jejich prarodiče připravili bohatý program, který odstartujeme ve 14 hodin vystoupením Big Bandu Základní umělecké školy Biskupská. Dále se mohou diváci těšit na ukázky zbraní a historického šermu v podání skupiny Mercenarius a soutěže, které jsme připravili ve spolupráci s Turistickým oddílem Sůvy. Chybět nebude ani dětmi tolik oblíbený klaun, který je po celý den bude bavit,“ říká k programu DNE D Tomáš Kopečný, mluvčí Letňáku 2015 – Léta pro Pražany na Střeleckém ostrově.

Letňák 2015 - Léto pro Pražany na Střeleckém ostrově připravuje Malostranská beseda s cílem vytvořit prostor, kde se budou lidé potkávat a užívat si jedinečnou festivalovou atmosféru v samotném srdci Prahy. Navazuje na loňský úspěšný ročník a také na celoroční kulturní produkci, která se konala v Malostranské besedě. Program je po celé léto sestaven tak, aby si v něm každý našel to své. Zastoupeny jsou jak akustické koncerty známých českých interpretů, tak divadelní představení a další společenská setkání. 

Více informací o programu na stránkách: http://www.letnak.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám