Hlavní obsah

Lenny, populární zpěvačka s nezaměnitelným hlasem, na podzim přiveze svou show do Hradce Králové

Novinky, Denisa Nováková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stále více oblíbená písničkářka Lenny před dvěma týdny vydala nový singl Enemy, který předznamenává její nacházející druhé album. Souběžně s touto hudební novinkou také oznámila, že chytá podzimní turné, během kterého zavítá i do Hradce Králové. 24. listopadu si tak její příznivci přijdou na své.

Foto: Aneta Vrkotová

LENNY TOUR 2018

Článek

Koncert proběhne v Denoche Music Hall klubu, kde má Lenny se svojí kapelou vystoupit ve 20 hodin. Vstupenky jsou už nyní v prodeji v síti Ticketportal a přestože akce proběhne až za několik měsíců, lístky mizí rychle. Kromě Hradce Králové však vystoupí také v Praze, v Brně a v Ostravě.  

Lenny se v hudební branži pohybuje od roku 2013. Před necelými dvěma lety vydala své debutové album Hearts, které zaznamenalo velký úspěch nejen na domácí scéně, ale také v Itálii, Anglii a Německu. Charakteristická je především svým chraplavým hlasem a nápaditou tvorbou přibližující se světovým umělcům.

Reklama

Výběr článků

Načítám