Hlavní obsah

Legendární stálice českého folku bratři Nedvědové míří do Ostravy

Novinky, Petra Černobilová

Oblíbení bratři Nedvědové míří do Ostravy. Ve čtvrtek 7. února zahrají a zazpívají v Domu Kultury Města Ostravy. Chybět nebudou protřelé tituly, které jsme si všichni zpívali jako malí i velcí u táboráku a nejen u něj.

Foto: Petra Černobilová
Článek

Bratři Nedvědové společně zahrají a zazpívají ve čtvrtek 7. února od 19 hodin v divadelním sále Domu Kultury Města Ostravy. Vstupenky na tento jedinečný koncert jsou k dostání ve všech předprodejích ostravského informačního servisu www.ostravainfo.cz a na pokladnách DKMO, a. s. 

Bratři Nedvědové s kapelou zahrají všem dobře známé písničky. Těšit se tak můžete například na Stánky, Ptáčata, Frankie Dlouhán, Na kameni kámen a mnoho dalších.

Na samých počátcích založili Bratři Nedvědové kapelu Toronto, která byla později přejmenována na Brontosaury a společně vystupovali i ve skupině Spirituál Kvintet. Později se ale dali každý na sólovou dráhu. V roce 1996 vystoupili společně na pražském Strahově, kde slavil Honza Nedvěd megakoncertem své padesáté narozeniny a kam přišlo neuvěřitelných 75 tisíc diváků.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám