Hlavní obsah

Kunratická tvrz v Praze se stane místem, kde budou v hlavní roli hody

Novinky, Adam Klofáč

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dlouho očekávané 2. Kunratické hody budou zahájeny v sobotu 4. června od 10 hodin v Kunratické tvrzi v Praze. Na návštěvníky čekají grilovaná prasátka, kýty, jitrnice, klobásky a jiné masné pochoutky.

Foto: Adam Klofáč

plakát zdroj: moris.cz

Článek

Letošní hody proběhnou podobně jako první ročník, který se konal v listopadu 2009 (tehdy přišlo přes 2500 návštěvníků). Cíl akce zůstává opět stejný: posezení pro rodiny, přátele, při němž nebude chybět velký sortiment masného občerstvení, trdelníky, harmonikář nebo cimbálová muzika. Jako novinka je pro návštěvníky přichystané vtipný jídelníček - menu.

Program akce vyplní spousty soutěží pro děti i pro dospělé. Například hod chleba se sádlem, soutěž v jezení nebo dětská tombola a podvečerní tombola o 10 kg uzené kýty a jiné ceny. Správnou atmosféru navodí harmonikář, který bude hrát po většinu dne.

Můžete se stát také 1. kunratickým rekordmanem v "exování" piva. Proběhne zde totiž soutěž v "exování" piva na rychlost. Výherce vyhraje hodnotné ceny a zapíše se tak i do dějin celých Kunratic. Pro registraci do soutěže se můžete stále registrovat na e-mail: rekord@moris.cz, kam zašlete své jméno a příjmení.

O ratolesti bude postaráno v dětského koutku, kde si mohou vyrobit sádrové sošky nebo provozovat jinou kreativní činnost. Nebude chybět tradiční stánkový prodej. Stánky s bižuterií, sýry, medovinou, cukrovinkami, balónky, kořením a spousty dalších.

Na Kunratické Hody můžete přijít v sobotu 4. června od 10.00 do 22.00 v Kunratické tvrzi (Golčova 1/2, Praha 4). Celé rodiny jsou vítáni. Více informací a informací o soutěžích naleznete na stránkách Facebooku.

Reklama

Výběr článků

Načítám