Hlavní obsah

Kulinářské dny na Náměstí Jiřího z Poděbrad, to nejlepší z moderní gastronomie

Novinky, Iva Radostová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na pražském náměstí Jiřího z Poděbrad proběhne ve dnech 8. a 9. dubna třetí ročník Kulinářských dnů. V rámci něj budou mít návštěvníci možnost ochutnat gurmánské speciality od předních tuzemských i zahraničních šéfkuchařů. Součástí akce je zajímavý doprovodný kulturní program. Vstup je zdarma.

Foto: MČ Praha 3

Kulinářské dny se letos konají už potřetí.

Článek

Na náměstí Jiřího z Poděbrad se budou ve dnech 8. a 9. dubna vždy od 10.00 do 20.00 servírovat rozmanité delikatesy kuchyní z mnoha koutů světa. Těšit se můžete na vynikající sendviče, saláty, mořské plody, pokrmy z masa, domácí dezerty, maďarský guláš nebo grilované krevety. Nebudou chybět ani sýrové lahůdky či speciality z husích jater. Na místě bude i pekárna, která ukáže návštěvníkům výrobu pečiva.

Pro děti bude připraven program v podobě workshopů a dětské kuchyňky, kde si budou moci vyzkoušet výrobu vlastních delikates. K poslechu zahrají kapely The Brownies, Ivan Herák a Replay Band Prague.

Akce se koná pod záštitou Městské části Praha 3. „Celý program jsme se snažili koncipovat tak, aby si vybral opravdu každý. Lidé budou mít na výběr z čerstvých ryb a domácích dezertů, nebude chybět výborná pasta a na své si přijdou také fanoušci pikantních asijských jídel. Kromě toho nás čeká i hudební program a nezapomněli jsme ani na děti, pro které připravujeme dětskou zónu,” uvedl Tomáš Čekal, vedoucí odboru vnějších vztahů MČ Prahy 3

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám