Hlavní obsah

Kriminalisté dopadli dva pachatele, kteří téměř ukopali v Kutné Hoře mladíka

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Brutalita pachatelů stoupá, stále více přibývá případů, kdy jsou oběti napadeny zcela bez důvodů, z pouhého rozmaru útočníků. V pondělí o jednom takovém případu informovali kutnohorští policisté. Pachatelé byli díky všímavosti občanů zadrženi.

Foto: Vratislav Konečný

ilustrační foto

Článek

„V noci na 23. listopadu došlo v Kutné Hoře ve Vítězné ulici k napadení mladíka, který na místě zůstal ležet v bezvědomí. V bezvědomí byl dopraven do nemocnice a v současné době je ve velice vážném zdravotním stavu s nejistou prognózou,“ uvedl Miroslav Chramosta, vedoucí Služby kriminální policie a vyšetřování.

Zatím bez motivu

„Šetřením jsme se dostali na dva pachatele, kteří jsou nyní ve vazbě. Šlo o brutální čin, kdy dotyčný ležel na zemi a byl několikrát kopán do různých částí těla,” uvedl.

„Motiv dvacetiletého a dvaadvacetiletého útočníka z Kutné Hory zcela jasný není. O vazbě se pachatelé dozvěděli ve čtvrtek 3. prosince u kutnohorského soudu. V případě odsouzení jim hrozí až desetiletý trest odnětí svobody,“ dodal Miroslav Chramosta.

Reklama

Výběr článků

Načítám