Hlavní obsah

Král reggae Michal Šeps uspořádá charitativní koncert pro nemocného Lukáše z Hlučína

Novinky, Milan Papežík

Ve čtvrtek 25. dubna se v hlučínské restauraci 56 uskuteční charitativní dvojkoncert na podporu postiženého Lukáše Holubka. Během večera vystoupí známý finalista SuperStar Michal Šeps a Honza Comar Ražnok z kapely Public Relations. Veškerý výtěžek z této akce poputuje rodině dvanáctiletého chlapce.

Foto: archiv Michal Šeps

Michala Šepse zaujal Lukášův životní příběh a rozhodl se mu prakticky okamžitě přispěchat na pomoc

Článek

Když Novinky v pondělí 8. dubna informovaly o nelehké životní situaci Lukáše Holubka z Hlučína, byl zpěvák Michal Šeps na své cestě z Londýna, kde o víkendu koncertoval. Náhodně se k tomuto článku dostal a dojemný příběh Lukášovy rodiny Michala velice zaujal. Rohodl se tedy se svým managementem neotálet a prakticky ihned přispěchal Lukášovi na pomoc. Lukáš odmalička trpí dětskou mozkovou obrnou a na jeho prozatímní léčbu chybí na kontě zhruba 6 tisíc korun.

„Reggae má stmelovat lidi, je to hudba, která kolem sebe šíří pohodu, lásku a pozitivní energii. A proto doufám, že moje hudba pomůže v těžké životní situaci mladému člověku, který teď potřebuje naši pomoc a naše spojené síly,” řekl Michal. „Lidi, nebuďte lhostejní, opusťte na pár hodin své televizory a počítače a dojděte na party, která vás nejen zabaví, ale také vám napraví karmu dobrým pocitem, že jste pomohli Lukymu,” dodal.

Michal Šeps pro nemocného Lukáše vystoupí bez nároku na honorář ve čtvrtek 25. dubna od 18:30 hodin v hlučínské Hospodě a restauraci 56. Jako host akci podpoří také Jan Comar Ražnok, frontman ostravské kapely Public Relations, kterou můžete znát z mnoha letních festivalů a která předskakovala rockovým legendám jako The Sweet nebo Europe.

Vstupné na akci je dobrovolné a veškerý výtěžek poputuje Lukášovi, který by měl být s rodinou na koncertě přítomen. Akci pořádanou agenturou M.P. Production se ochotně nabídlo podpořit město Hlučín, které také mimo jiné vyhlásilo veřejnou sbírku.

Pokud se nemůžete koncertu zúčastnit, lze Lukáše podpořit zasláním příspěvku na číslo účtu veřejné sbírky 6413092/0800.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám