Hlavní obsah

Krajský výbor TOP 09 v Libereckém kraji má nového předsedu

Novinky, Martina Rambousková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Za nového předsedu si v pondělí Krajský výbor TOP 09 v Libereckém kraji zvolil Petra Pošmourného. Ten nahradil Jaromíra Drábka, který z funkce odstoupil.

Foto: Martina Rambousková

Petr Pošmourný, krajský předseda TOP 09 Liberecký kraj

Článek

Petr Pošmourný je jedním ze zakládajících členů TOP 09 v Libereckém kraji a byl dosud předsedou Regionálního výboru TOP 09 Jablonec nad Nisou. 

"Velmi si vážím úsilí všech, zejména odstoupivšího předsedy Jaromíra Drábka, díky kterému jsme za posledního půl roku sjednotili TOP 09 v Libereckém kraji. Naším prvořadým cílem pro nejbližší období je obhájení našeho volebního úspěchu ve volbách do PS PČR z roku 2010. Věřím, že společně s lídrem naší kandidátky za TOP 09 Václavem Horáčkem a hnutím Starostové za Liberecký kraj se nám to podaří. Předvolební kampaň bude velmi vyostřená a již první mediální útoky na rozum voličů to zcela potvrzují," komentuje své zvolení a cíle nový předseda Petr Pošmourný. 

"K populistickým a nefér krokům se rozhodně nepřidáme. Naše kampaň bude opět trpělivým vysvětlováním toho, co je zapotřebí v naší společnosti udělat a kam ji v budoucnu posunout. Věřím, že lidé se nenechají opět napálit lacinými sliby či novými Blanickými rytíři, kteří vzešli z lobbistů a podnikatelů provázaných na státní finance," dodává Pošmourný.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám